TOPFYSIOTHERAPIE HELPT BIJ CORONA HERSTEL

Gezondheidsklachten na corona kunnen zich uiten op diverse vlakken. Er kunnen longproblemen ontstaan die tot ademhalingsklachten leiden en om revalidatietherapie vragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kortademigheid. Andere klachten zijn spierverzwakking, conditieverlies en balansproblemen. Ook kan men er vermoeidheidsklachten, mentale problemen of concentratieproblemen aan overhouden.

Revalideren doen we samen!
Michelle Bloom van Topfysiotherapie Slebus, Van Berkum & Stabrowska: “Samen bespreken we de problematiek waarna we met een maatwerkprogramma aan de slag gaan. We bespreken met de cliënt welke doelen die nastreeft voor de revalidatie en kijken we zorgvuldig naar de belastbaarheid. Met onderzoek en ondersteuning, met informatie, behandeling en begeleiding werken we er samen aan dat mensen weer fitter worden en vertrouwen krijgen in hun lijf.”

Afspraak maken?
Zodra je klachtenvrij bent en geen verkoudheidsverschijnselen of koorts meer hebt, kun je contact met Topfysiotherapie Slebus, Van Berkum & Stabrowska opnemen. Binnen de praktijk en de vereniging is veel kennis en ervaring aanwezig op het vlak van longrevalidatie en ondersteuning bij herstel van fysieke klachten. “Samen met mijn collega Caroline staan we als gespecialiseerde corona-fysiotherapeuten klaar om je te helpen!”, zegt ze enthousiast.