Standby thuiszorg 1 jaar in het Anton Jurgenshuis

Op 1 juni 2018 zijn Judith Geurts en José van Raay van start gegaan met de vestiging van Standby thuiszorg in Oss. “Uiteraard ideaal en leuk om in je eigen regio waar je woonachtig bent te werken. Het is intussen alweer één jaar geleden dat we met deze uitdaging zijn gestart.” Vanuit hier organiseren wij zorg aan huis bij langdurige-, chronische- of terminale ziekte voor iedereen in de omgeving Oss.

Standby thuiszorg organiseert zorg aan huis van 3 tot 24 uur per dag, 7 dagen per week. Daarnaast zijn zij buiten de openingstijden telefonisch bereikbaar dankzij de bereikbaarheidsdienst. Op deze manier kan men ten alle tijden terecht bij de organisatie als het gaat om thuiszorg.

Waarom Standby thuiszorg ook in Oss?
Standby thuiszorg levert zorg door heel Nederland. Judith vertelt dat ze erachter kwamen dat het makkelijker is om in contact te komen met huisartsen, ziekenhuizen en andere thuiszorgorganisaties als we daar in de buurt zaten. ‘Toen ben ik gevraagd om naar Oss te gaan en vanuit daar zorg te gaan organiseren.’ In eerste instantie is Judith met haar collega Yvette uit Boxtel naar Oss vertrokken, maar na een tijdje is Yvette teruggegaan naar Boxtel en sloot José aan bij team Oss. Judith attendeerde mij op de destijds openstaande vacature van cliëntmanager. Judith is een oud-collega van mij,” vertelt José.

Cliënt op nummer 1 maar niet zonder onder zorgverleners
Natuurlijk staat het belang van de cliënt bovenaan bij de dames. De cliënten krijgen de ruimte en vrijheid om de zorg in te plannen op basis van hun persoonlijke wensen en dagritmes. De cliënt staat echt op nummer 1. Echter werkt Standby thuiszorg met zelfstandige zorgverleners. “De zorgverleners zijn heel belangrijk voor ons. Zij staan namelijk dagelijks aan het bed van onze cliënten om ze de hulp te bieden die ze nodig hebben.”

Wat zijn de plannen voor het komende jaar?
Judith vertelt: “Ons doel is samenwerken met andere zorgaanbieders en laagdrempelig zijn voor cliënten. Ook willen wij gezelligheid en gebogenheid bieden voor onze zorgverleners. Onze deur staat altijd open voor iedereen.” Grootse plannen dus voor de dames van Standby thuiszorg Oss. Op 4 en 5 juni vieren zij hun 1 jarig bestaan. U bent van harte welkom gedurende deze dag binnen te lopen voor een kopje koffie en iets lekkers.

Standby thuiszorg
Schadewijkstraat 8 – Kamer 203 (eerste verdieping)
5348BC Oss
0412 – 257 700
oss@standbythuiszorg.nl
www.standbythuiszorg.nl