Samenwerken in het Anton Jurgenshuis

In het centrum van Oss bevindt zich het Anton Jurgenshuis; een centrum met een verzameling van experts op het gebied van gezondheid en welzijn. Doordat hier een groot aantal organisaties gevestigd zijn, zorgen zij er samen voor dat u op één plek terecht kunt voor veel van uw vragen!

Gemak dient de mens
Door de locatie in het centrum van Oss, is het Anton Jurgenshuis makkelijk bereikbaar. Op loopafstand van het centraal station en parkeergelegenheid direct voor de deur. U kunt uw bezoek aan de diëtist, advocaat of therapeut, makkelijk combineren met een bezoek aan de apotheek, huisarts of fysiotherapeut.

Het is belangrijk om te weten waar u antwoord kunt krijgen op uw vragen over gezondheid en welzijn.

Samen Zorg op Maat!
De organisaties binnen het Anton Jurgenshuis vullen elkaar onderling aan in kennis, kunde en hulpverlening. De organisaties weten elkaar te vinden en zorgen zo voor een zo goed mogelijke dienstverlening.

Door direct contact kunnen de verschillende zorgverlenende diensten onderling snel schakelen en informatie uitwisselen. Om uw klacht zo goed mogelijk te behandelen, is het soms nodig om, naast behandeling van de diëtist, een behandeling van de fysiotherapeut, oefentherapeut Cesar of andere specialisten in te zetten.

Zo bespreken huisarts en apotheek wekelijks de medicatiehistorie van een patiënt met een hoog medicijnverbruik. Indien wijzigingen of verbeteringen worden gevonden in het medicatiegebruik van de patiënt, dan wordt de patiënt ingelicht en eventueel de medicatie aangepast of er worden passende vervolgstappen genomen.

Centrale positie Huisartsen Anton Jurgenshuis
Vaak komt u met een klacht of vraag in eerste instantie bij uw huisarts terecht. Zij kunnen u doorverwijzen naar een andere expert binnen het Anton Jurgenshuis of u een recept voorschrijven dat u kunt afhalen bij de Anton Jurgens Apotheek. De huisartsen werken op laagdrempelige wijze samen met andere organisaties binnen het Anton Jurgenshuis. Korte lijnen betekent snel schakelen. Voor u betekent dit een goede en snelle oplossing! Uiteraard kunnen zij u ook doorverwijzen naar een hulpverlener in de regio of aanvullende expertise inschakelen van de specialist in het ziekenhuis.

In het Anton Jurgenshuis staan diverse experts voor u klaar, om de beste oplossing te bieden. U wordt op deze manier zo volledig mogelijk geïnformeerd en geholpen.