KrekelAutismeCoaching - Anton Jurgenshuis Skip to main content

KrekelAutismeCoaching

  • Coaching

Onze visie op autisme is dat het als spectrum een neurologische variant is die bij een bepaald percentage van de bevolking voorkomt. Deze variant heeft bepaalde voor- en nadelen voor de betreffende persoon in zijn of haar omgeving. In de ideale situatie is de persoon met autisme een door de omgeving geaccepteerd en gewaardeerd medemens. De missie van KrekelAutismeCoaching is: een bijdrage leveren aan een wederzijds proces van integratie en acceptatie van mensen met een conditie in het autismespectrum. Wij gaan uit van het principe dat het leven ingericht wordt met autisme als een geaccepteerd gegeven. Trainingen en workshops zijn niet gericht op het “genezen” van autisme of het aanpassen aan een niet-autistische omgeving. Wij gaan uit van de sterke kanten en bijzondere gaven die de mens met autisme heeft omdat hersens anders “bedraad” zijn dan bij de niet-autistische mens.

Contactgegevens

Anton Jurgenshuis
Schadewijkstraat 6 & 8
5348 BC Oss

Vraag aan het secretariaat?
Neem dan telefonisch contact op of mail met ons

0412 – 623 918

Met dit telefoonnummer neemt u contact op met het secretariaat. Heeft u een vraag aan een van de organisaties in het gebouw, zoek dan het rechtstreekse telefoonnummer op door te klikken op een van bovenstaande logo’s van de expert waar u contact mee zoekt.

info@vandenboerstichting.nl

Routebeschrijving

Plan mijn route in Google maps

Bedrijfsruimte huren?

Heeft u interesse om een bedrijfsruimte te huren binnen het Anton Jurgenshuis, neem dan contact op met Roy van Thiel van RSP Makelaars per telefoon of mail:

06 224 167 50
r.v.thiel@rspmakelaars.nl