UniK

Wil jij je leven, of dat van je kind beter inrichten? Dan zit je bij UniK goed. Zij geloven in een wereld waarin iedereen meedoet en meehelpt. Samen kijken we welke ondersteuning het beste bij je past. Zoals op het OPD, buitenschoolse opvang, een zinvolle dagbesteding of begeleiding bij wonen, werken of op school.

“Iedereen wil meedoen, ook je een verstandelijke, lichamelijke of gedragsmatige beperking hebt. UniK kijkt naar jouw krachten en talenten. Naar wat iemand wel kan in plaats van niet. Door je te ondersteunen en naast je te staan. Door samenwerking te zoeken met gemeenten, bedrijven, scholen en projecten in de buurt. Zodat jij je eigen krachten het beste kunt inzetten. UniK ziet mogelijkheden van het eigen netwerk en omgeving; familie, vrienden, buren… De oplossing ligt namelijk vaak dichtbij. Zo ervaar je zelf dat je meer kunt dan je denkt. En makkelijker meedoet dan je dacht!.”

In Oss en omstreken biedt UniK het volgende:

  • Orthopedagogsich dagcentrum de Korf: heeft twee locaties binnen speciaal onderwijs en reguliere kinderopvang. UniK biedt ondersteuning aan kinderen van 0 tot 6 jaar met een verstandelijke, gedragsmatige beperking.
  • Naschoolse en vakantiedagopvang: UniK biedt ondersteuning aan kinderen/jongeren met een verstandelijke beperking van 5 tot 18 jaar.
  • Zinvolle dagbesteding: UniK werkt samen met (speciaal) onderwijs en zorg om klanten een passende plek te kunnen bieden. Het liefst zoekt UniK (vrijwilligers)werk in de buurt of wijk waar jij woont.
  • Ambulante zorg: UniK biedt ondersteuning op maat voor zowel kinderen als volwassenen. Dit kan individuele ondersteuning zijn, maar ook intensieve ondersteuning voor gezinnen. UniK biedt ook ondersteuning aan mensen met een vorm van autisme.
  • Trainingshuis voor moeder en kind: UniK biedt gedurende jaar opvang met intensieve ondersteuning aan jonge moeders met een verstandelijke beperking en hun kind. Moeders leren om op een meer (begeleid) zelfstandige wijze de opvoeding van hun kind te kunnen dragen.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Bezoek de website of neem direct contact op:

Hoofdkantoor UniK
Heinz Moormanstraat 4
5384 AW Boxmeer
088 – 2052345

Bezoeklocatie Oss
Schadewijkstraat 8
5348 BC Oss