Praktijk voor Podotherapie – Manon van Erp

Manon van Erp is inmiddels 25 jaar werkzaam als podotherapeut. De laatste 8 jaar heeft zij haar praktijk in het Anton Jurgenshuis.

Als podotherapeut behandelt zij veel voetklachten of klachten die voortkomen uit het niet goed functioneren van de voeten. De behandeling van Manon heeft als doel het verminderen, compenseren, en het liefst het verhelpen van de klachten. Het gaat om klachten bij zowel kinderen als volwassenen. Na een uitgebreid onderzoek om de oorzaak van de klacht vast te stellen, wordt er een op maat behandelplan gemaakt.
Voorbeelden van klachten zijn:

  • Voet-/ enkelklachten door bijvoorbeeld een afwijkende stand van de knie of voet.
  • Knieklachten.
  • Teenklachten.
  • Ingegroeide, misvormde en pijnlijke nagels.
  • Overbelastingklachten.
  • Vermoeidheidsklachten.
  • Een verschil in lengte van de benen.

Kwaliteit

Podotherapeuten zijn erkende paramedici; het beroep hangt met de geneeskunde samen. Bovendien voldoen zij aan een groot aantal kwaliteitseisen. Ze worden regelmatig op hun functioneren en kennis getoetst. Daarnaast staan bijna alle podotherapeuten ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en zijn vrijwel alle podotherapeuten lid van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP), zo ook Manon.

SAMENWERKING
“In het Anton Jurgenshuis heb je veel specialisaties onder één dak. Om een patiënt zo goed mogelijk te behandelen, is het soms nodig om met bijvoorbeeld de fysiotherapeut, oefentherapeut cesar of andere specialisten samen te werken. Samen kun je vaak meer bereiken! Fijn dat die samenwerking onder hetzelfde dak  kan plaatsvinden.” – Manon van Erp, Podotherapeut

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

U kunt contact opnemen via:
T 06-53979830
Of een bericht sturen naar:
M Podotherapie-vanerp@ziggo.nl