Huisartsen Anton Jurgenshuis

HOED – Huisartsen Anton Jurgenshuis

In de HOED (Huisartsen Onder Eén Dak) Anton Jurgenshuis werken vier huisartsenpraktijken samen. De artsen leveren huisartsenzorg volgens de laatste richtlijnen, hebben al jaren een kwaliteitskeurmerk (NHG geaccrediteerde praktijk), wat betekent dat de HOED voldoet aan alle moderne kwaliteitseisen van een huisartsenpraktijk en dat er binnen de praktijk continu gewerkt wordt aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg.

De missie van de huisartsen is: samen sterk!

Samenwerking met de vier praktijken binnen de HOED staat centraal. Deze samenwerking levert een aantal voordelen op. De huisartsen kunnen elkaars kennis en kunde raadplegen. Zij kunnen uw behoeften en wensen centraal stellen. Ook kan door de samenwerking hulp worden geboden, die voor u makkelijk bereikbaar is. Bovendien staat er altijd iemand voor u klaar om u te helpen bij uw zorgvraag!

SAMENWERKING  De huisartsen werken samen met andere organisaties binnen het Anton Jurgenshuis. Zo werken zij onder andere samen met de apotheker, fysiotherapeuten, maatschappelijk werker, eerstelijnspsychologen, consultatiebureau-artsen. Voor u betekent dit: snel en makkelijk overleggen over uw behandeling, probleem of situatie. Met als doel u altijd, nu en in de toekomst, de best mogelijke zorg te geven! Samen sterk! 

Heeft u een vraag?

Voor meer informatie kunt u de website bezoeken van Huisartsen HOED Anton Jurgenshuis. U kunt altijd telefonisch contact opnemen met één van de HOED assistentes. Wanneer u een van de huisartsenpraktijken (telefoonnummers zie onder) belt, krijgt u een bandje met een keuzemenu. U kunt dan kiezen voor:
1. Spoedgeval.
2. Herhaalrecepten.
3. Contact met de assistente.

Mevr. Van Lier T 0412-641717
Mevr. Van den Broek en Dhr. Heesakkers T 0412 – 485175
Mevr. Schouten-van den Oever en Dhr. Schouten T 0412 – 623422
Dhr. Schuurmans T 0412 – 622570