herlaarhof centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie

Herlaarhof Kinder- en jeugdpsychiatrie

Herlaarhof is een expert-centrum op het gebied van kinder- en jeugdpsychiatrie. Herlaarhof is er voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar die (complexe) problemen hebben thuis, op school of in het contact met leeftijdsgenoten. Kinderen die bij Herlaarhof in behandeling komen, hebben bijvoorbeeld last van: onzeker en/of angstig zijn, in de war zijn, druk en/of agressief zijn, depressief en/of verdrietig zijn, concentratie- en/of aandachtsproblemen, eet- en/of slaapproblemen en tics en/of dwanghandelingen.

Wanneer je veel last hebt van genoemde problemen, word je doorverwezen naar Herlaarhof. Herlaarhof doet onderzoek en kijkt waar je last van hebt: heb je bijvoorbeeld autisme, ADHD, een trauma of depressie? Tijdens de behandeling wordt er samen met jou, je ouders en eventueel je school gekeken hoe we jullie het beste kunnen helpen.

Herlaarhof heeft vestigingen in Vught, Veldhoven, Helmond, Oss, Zaltbommel,
‘s-Hertogenbosch, Waalwijk en Drunen.

Speciale aandacht voor..

Herlaarhof biedt diagnostiek, behandeling en consultatie en werken daarbij nauw samen met ouders, wijkteams, scholen en andere partijen rondom het kind en de jongere. Binnen de polikliniek in Oss, is naast het reguliere aanbod ook speciale aandacht voor kinderen en jongeren tussen de 4 en 22 jaar met psychische problemen, in combinatie met een licht verstandelijke beperking (LVB). Dit aanbod is een samenwerkingsverband met de La Salle.

Aanmelden en meer informatie

Voor een aanmelding bij Herlaarhof is een verwijsbrief nodig van de huisarts, jeugdarts of medisch specialist of een verwijzing van het wijkteam van de gemeente. Voor informatie over aanmelden bij Herlaarhof is het volgende telefoonnummer beschikbaar:
T 0900-20 20 700 (tijdens werkdagen van 9.00-17.00 uur)

Voor meer en uitgebreide informatie zie de website van Herlaarhof:
W www.herlaarhof.nl
of neem contact op via:
T 0412-653453