Anton Jurgens Service Apotheek Oss

Anton Jurgens Apotheek

Op de eerste verdieping van het Anton Jurgenshuis vindt u de Anton Jurgens Apotheek. De apotheker en assistenten in de apotheek zijn goed opgeleid. Ook volgen zij regelmatig extra scholing om goed op de hoogte te blijven. Het apotheekteam doet er alles aan om u perfect te helpen. De zorg rondom het geneesmiddel komt op de eerste plaats, uiteraard bent u ook voor informatie over zelfzorgartikelen en medische hulpmiddelen aan het goede adres.

Uw apotheker(s) zijn: Drs. P.A. Mourad en Drs. S. Bloem


OPENINGSTIJDEN:

  • Maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur.
  • Openingstijden tijdens dienst zijn per 1 mei komen te vervallen. Burcht-Apotheek Gilissen is de dienstdoende apotheek in regio Maasland. Meer informatie, onder andere over openingstijden, vindt u hier.

Zorg en begeleiding

Een geneesmiddel zonder informatie en controle, is geen compleet geneesmiddel! Daarom:

  • Geven ze u bij de Anton Jurgens Apotheek altijd een bijsluiter mee. Daarin staat informatie over de werking en de mogelijke bijwerkingen van uw geneesmiddel(en). Op het etiket staan de belangrijkste punten voor gebruik nog eens weergegeven.
  • Geven ze u ook bij aflevering van het geneesmiddel nog een persoonlijke uitleg.
  • Controleert het team van de Anton Jurgens Apotheek wanneer u een nieuw geneesmiddel gaat gebruiken, of het nieuwe geneesmiddel wel samengaat met de geneesmiddelen die u eventueel al gebruikt.

U voelt zich thuis bij de Anton Jurgens Apotheek

De Anton Jurgens Apotheek voert een uitgebreide klantbeoordeling uit op het moment. Het apotheekteam wil graag weten wat u van de dienstverlening vindt. Al meer dan 250 klanten hebben de online enquête ingevuld. Met een gemiddelde van 8.5, scoort de Anton Jurgens Apotheek bijzonder goed.

Het hele artikel over de klantbeoordeling van de Anton Jurgens Apotheek leest u hier.

SAMENWERKING
“Het grote pluspunt van het Anton Jurgenshuis? Alles is onder 1 dak te vinden: cliënten krijgen een recept bij de huisarts en kunnen direct bij onze gerobotiseerde apotheek de medicijnen ophalen.”
– Rene Gilissen, apotheker en eigenaar Anton Jurgens Apotheek.

Heeft u een vraag? Bel of mail gerust!

Heeft u nog vragen na uw bezoek aan de Anton Jurgens Apotheek? Aarzel niet en vraag de medewerkers om een toelichting. Zij staan graag voor u klaar. Daarom hanteert de apotheek ook geen vast inloopspreekuur, maar kunt u iedere dag voor vragen of advies vrijblijvend terecht bij onze apotheker. U kunt ook altijd een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek. Of u nu meer wilt weten over mogelijke (lange termijn) effecten van uw medicijngebruik. Of dat u vragen heeft over nieuwe mogelijkheden op geneesmiddelengebied. Zij kunnen dan in alle rust uw vragen bespreken.

U vindt meer informatie op de website van de apotheek. Ook kunt u contact opnemen met de Anton Jurgens Apotheek via:

T 0412 66 77 66
M info@antonjurgensapotheek.nl