Nieuwe inrichting buitenterrein bij Ons Welzijn

De oplettende voorbijganger of bezoeker van het Anton Jurgenshuis was het niet ontgaan: het buitenterrein ziet er anders uit. Dit hing samen met de verbouwing bij Ons Welzijn. Naast een praktische invulling is het aanzicht door deze aanpassingen ook fraaier geworden.

De ingang van Ons Welzijn is verplaatst naar de voorzijde van het gebouw. Daardoor was het noodzakelijk om ook het buitenterrein anders in te richten. “Er zijn nu beugels die ruimte bieden aan maximaal vijftig fietsen en er zijn parkeerplaatsen toegevoegd”, weet Kees Zwaard te vertellen, secretaris van het Anton Jurgenshuis.

Eigen uitstraling
Bij de aanpassingen is niet vergeten om ook groen de ruimte te geven. In een verhoogde bak en op andere plaatsen zijn heesters en siergras geplant. Ook is er een aantal bomen geplaatst bij de hoofdingang van Ons Welzijn. “De verbouwing, met de nieuwe ingang, en de inrichting van het buitenterrein geven Ons Welzijn een eigen uitstraling. Dat wordt ook nog onderstreept door het logo dat vanaf de straat goed te zien is”, aldus Kees.

Ons Welzijn is gevestigd aan Schadewijkstraat 6 in Oss. Meer informatie vind je op www.ons-welzijn.nl of via 088 – 374 25 25 (lokaal tarief).