Neem deel aan de webinar: ontwikkeling en opvoedersuitdagingen van het basisschool kind

De GGD Hart voor Brabant en het Centrum Jeugd en Gezin verzorgen jaarlijks diverse informatiebijeenkomsten met opvoedthema’s zoals de ontwikkeling van het jonge kind en licht pedagogische opvoedondersteuning.

Woensdag 12 februari geven Eline Nievaart en Evelien Specken een webinar over het basisschoolkind voor ouders- en verzorgers met en kind(eren) in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Tijdens deze online informatiebijeenkomst krijg je algemene informatie over de ontwikkeling van het kind in de basisschool leeftijd, positief opvoeden en over veel voorkomende opvoeduitdagingen.

“Wij hopen ouders en verzorgers tips en handvatten te geven voor de opvoeding, maar ook opvoedinspiratie te geven”, zegt Evelien.

Als verdieping vinden er op woensdag 11 en 18 maart nog twee extra inspiratiebijeenkomsten plaats. Na deelname aan de webinar kun je jezelf hiervoor aanmelden.

Geïnteresseerd?
Er zijn geen kosten verbonden aan deelname van deze webinar en de verdiepingsbijeenkomsten en workshops. Noteer woensdag 12 februari, 10.00 uur dus alvast in je agenda en meld jezelf aan via deze link.

Na deelname ontvang je een e-mail met de opname van de webinar, zodat je deze nog eens terug kunt kijken.