Laat uzelf, als mantelzorger, eens ontlasten!

Mantelzorger zijn is vaak een belastende taak. U moet er ten alle tijden zijn voor uw partner of ouders en dit kan enorme gevolgen hebben op uw persoonlijke leven. Vaak is het lastig om tijd te besteden aan hobby’s en zijn vakanties uitgesloten. Daartegenover staat dat ontspanning juist erg belangrijk is om op een goede manier te kunnen blijven zorgen voor de mensen waar u van houd. Om deze reden is respijtzorg in het leven geroepen.

Respijtzorg, ook wel vervangende zorg genoemd, maakt het mogelijk dat de mantelzorg tijdelijk van u wordt overgenomen. Ook is het mogelijk dat de mantelzorg voor een deel volledig wordt overgenomen. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld op vakantie te gaan of wat extra tijd te besteden aan uw eigen hobby’s. Respijtzorg zorgt ervoor dat u kunt ontspannen en uiteindelijk op een goede manier voor uw partner of ouders kunt blijven zorgen.

Bent u mantelzorger en toe aan ondersteuning in de zorg rondom uw partner of ouders? Heel even op adem komen door een pauze in de mantelzorg of ondersteuning voor enkele uren in de week? Dan bent u bij Standby thuiszorg aan het juiste adres.

Neem eens een kijkje op de website van Standby thuiszorg en lees hier meer over vervangende zorg. U kunt ook geheel vrijblijvend contact opnemen via 0412 2577700 of binnenlopen bij ons op kantoor. U vindt ons op de 1e etage van het Anton Jurgenshuis.