Hand- en Polscentrum Oss verhuisd naar de begane grond

Vanaf begin dit jaar is het niet meer nodig om voor een afspraak bij Hand- en Polscentrum Oss de trap of lift naar de derde verdieping te nemen. In januari verhuisde de organisatie naar de begane grond. Op de plek waar voorheen de Thuiszorgwinkel zat, is nu Hand- en Polscentrum Oss te vinden.

Groeiende vraag
Hand- en Polscentrum Oss biedt handtherapie voor cliënten uit Oss en omgeving. Zij behandelen mensen met klachten aan hand en/of pols. Deze klachten kunnen ontstaan zijn door slijtage, overbelasting of een trauma. Door bijvoorbeeld verwondingen aan pezen door een snijwond of breuk van een bot. “Door de groeiende vraag van mensen met klachten hebben wij ons team uitgebreid. Vanzelfsprekend kregen we hierdoor te maken met ruimtegebrek”, zegt hand- en ergotherapeut Eelco Vogels.

Zichtbaar
Naast de vestiging in Oss, heeft het centrum drie andere vestigingen. Namelijk in Heesch, Nuland en Rosmalen. Eelco: “De naam ‘Anton Jurgenshuis’ is vrijwel bij iedereen bekend, in Oss en daarbuiten. De naamsbekendheid van het gezondheidscentrum is de reden juist bínnen het gebouw te verhuizen. En nu we op de begane grond gevestigd zijn, zijn we beter zichtbaar! Daarnaast zijn onze samenwerkingen met andere specialisten, zoals Cesar & Mensendieck therapie Joyce Ruys, Topfysiotherapie en de huisartsen van het HOED, een toegevoegde waarde.”