Doe mee aan de gratis cursus ‘Voel je goed!’

Wil je ook minder wegen? En je gezonder voelen? Dan is de gratis cursus ‘Voel je goed’ precies iets voor jou! Of misschien ken je mensen in je omgeving waarvoor dit iets zou kunnen zijn? De cursus ‘Voel je goed’, een initiatief de GGD Hart voor Brabant is voor volwassenen, die willen werken aan een gezonder gewicht of zich gezonder willen voelen. En graag adviezen ontvangen in makkelijke taal. In twintig lessen wordt in makkelijke taal uitleg en advies gegeven over eten en bewegen. Gedurende de cursus kunnen deelnemers individuele begeleiding van een diëtist uit Oss krijgen. De cursus duurt een half jaar.

Voel je goed!
De gratis cursus is een combinatie van individuele eet- en beweegadviezen van een diëtist en groepslessen van een vrijwilliger over gezonder eten en meer bewegen. De aanpak is gericht op laagopgeleide volwassenen die willen werken aan een gezonder gewicht en moeite hebben met taal en daardoor met het verwerken van informatie. Zie onderstaande promovideo:

Om kennis te maken met de cursus is er een inloopmoment op donderdag 24 september tussen 14.00-16.00 uur in Ons Huis van de Wijk, Coornhertstraat 3 in Oss. Op deze locatie wordt ook de cursus gehouden.

Die middag wordt er informatie over de inhoud van de cursus gegeven. Ook is er dan gelegenheid om kennis te maken met de trainers van de cursus.
Uiteraard worden de landelijke adviezen en richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het coronavirus aangehouden deze middag. Heb je corona gerelateerde klachten? Blijf dan thuis.

Meer weten of wil je meedoen met de cursus?
Meld je aan bij Evelien Specken van GGD Hart voor Brabant via 088 – 3686447, e.specken@ggdhvb.nl of loop even binnen tijdens de inloopmiddag .