Aangescherpte maatregelen coronavirus

Het coronavirus breidt zich verder uit in Nederland. Het Anton Jurgenshuis is een zorgverlener en heeft de maatschappelijke verantwoordelijkheid om zorg te blijven leveren. Om goede zorg voor iedereen te blijven garanderen nemen wij voorzorgsmaatregelen. In dit bericht vertellen wij hoe wij voor je klaar staan in deze bijzondere omstandigheden.

Wij willen cliënten en medewerkers zo goed mogelijk beschermen tegen besmetting met het coronavirus. Daarom monitoren we in afstemming met de GGD Hart voor Brabant en het RIVM actief de landelijke ontwikkelingen én de situatie op het zorgcentrum.

In het gehele gezondheidscentrum zijn extra hygiënemaatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. In de apotheek zul je bijvoorbeeld een doorzichtig scherm op de balie treffen. Je kunt zelf het volgende doen:

  • Blijf thuis en neem voor advies, een zorgvraag of medicijnen telefonisch of per e-mail contact op met de zorgverlener. Op zoek naar een telefoonnummer van een specifieke organisatie? Op de organisatie pagina kun je de contactgegevens van elke organisatie die binnen het Anton Jurgenshuis gevestigd is vinden.
  • Indien je toch in het gebouw en/of apotheek moet zijn, kom met maximaal een persoon;
  • Houd altijd minimaal 1,5 meter afstand van andere klanten en het personeel;
  • Als je moet hoesten of niezen, doe dit dan aan de binnenkant van je elleboog;
  • Betaal met pin of contactloos.

Wij vragen je begrip en medewerking om deze maatregelen goed uit te kunnen voeren. Met deze verscherpte maatregelen hopen we het aantal besmettingen én een extreme piek in het aantal besmettingen te voorkomen. Op deze manier houden we samen de samenleving, en met name de zorg draaiende.

GGD Hart voor Brabant vanaf 1 juni weer geopend
De vestiging van de GGD Hart voor Brabant is per 1 juni weer open.

Vragen?
Het Anton Jurgenshuis volgt de RIVM-richtlijnen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Meer weten over maatregelen tegen het coronavirus? Ga naar www.rivm.nl of www.ggdhvb.nl