Haptonomie Maasland

Haptonomie Maasland

Haptonomie Maasland is de praktijk van toegepaste haptonomie in het Anton Jurgenshuis. Bij haptonomische begeleiding gaat het steeds over het (opnieuw) in balans brengen van uw voelen en denken en doen in wisselwerking met de mensen om u heen. U kunt bij Haptonomie Maasland terecht voor:

  • Haptotherapie
    Haptotherapie helpt mensen die belemmerd worden in hun persoonlijke ontwikkeling, uitend in onduidelijke gevoelens: een akelig, onrustig gevoel en/of lichamelijke klachten die u niet goed kunt plaatsen of begrijpen.
  • Coaching in persoonlijke ontwikkeling
    Heeft u het gevoel dat u meer in uw mars heeft in werk en privé? Wilt u u ontwikkelen vanuit uw eigen persoon in plaats van trucjes leren? Door middel van gesprek en ervaringsoefeningen krijgt u antwoord op dieperliggende vragen als: Wie bent u nou echt? Wat drijft u? Wat belemmert u? Hoe kunt u uw eigen ontwikkeling weer in hand nemen?
  • Begeleiding bij studiekeuze, schoolkeuze en beroepskeuze in regio Oss en Den Bosch
    Begeleiding bij studiekeuze, schoolkeuze en beroepskeuze op haptonomische basis, helpt mensen een betere keuze te maken voor een studie, schooltype of beroepsopleiding door te laten ervaren en voelen waar uw hart écht ligt, wat u inspireert en motiveert, waar u ‘warm’ van wordt.

Resultaatgericht aanspreken op het gevoel

De kracht van Haptonomie Maasland is dat u als cliënt op gevoelsniveau wordt aangesproken, wat een bijzondere uitwerking heeft op uw zelfinzicht en gedrag, in wisselwerking met andere mensen. Verder heeft de therapeut een brede kennis en ervaring: hij is zowel geschoold in haptonomie, als psychologie. Hij heeft zowel ervaring in het bedrijfsleven, als de zorgsector en het onderwijs.

SAMENWERKING
“In het Anton Jurgenshuis vindt u huisartsen, zorg- en hulpverleners onder één dak. Een echt zorgcentrum met een lange historie, mooi centraal gelegen in Oss en vlakbij het NS Station. Ikzelf werk onder andere samen met de praktijkondersteuners GGZ van de huisartsen in het Anton Jurgenshuis en soms wordt haptotherapie in combinatie met andere, elkaar aanvullende, begeleidingsvormen gedaan.” – Marcel van Gogh, Haptotherapeut

Heeft u nog vragen?

Bezoek de website van Haptonomie Maasland of neem direct contact op.

T 06 4577 4261
M info@haptonomiemaasland.nl