onthulling logo en website Anton Jurgenshuis

2016 ging goed van start met de nieuwjaarsborrel van én voor alle organisaties binnen het Anton Jurgenhuis. Naast een lekker glas wijn en een biertje, werd dit jaar tijdens de borrel nog meer gepresenteerd! De aanwezigen wierpen een eerste blik op de nieuwe huisstijl met logo en website van het Anton Jurgenshuis. Het beeldmerk – logo – en de website zijn goed ontvangen door de verschillende aanwezige organisaties.

Onderstaand een toelichting bij het logo en de website van het Anton Jurgenshuis:

Logo

logo anton jurgenshuisHet logo bestaat, naast de naam ‘Anton Jurgenshuis’, uit mozaïekstukjes die samen een geheel vormen; de stukjes verbeelden de verschillende organisaties binnen het Anton Jurgenshuis die elkaar onderling aanvullen in kennis, kunde en hulpverlening. Samen zorgen zij ervoor dat u op één plek terecht kunt voor veel van uw hulpvragen op het gebied van gezondheid en welzijn! Het mozaïek laat zien dat de organisaties met elkaar in verbinding staan; zij weten elkaar te vinden en zorgen zo voor een zo goed mogelijke dienstverlening. Door direct contact kunnen de verschillende zorgverlenende diensten onderling snel schakelen en informatie uitwisselen. Samen werken zij aan Zorg op Maat!

Website

Alle organisaties binnen het Anton Jurgenshuis staan op deze website vermeld: overzichtelijk, makkelijk vindbaar en snel. Zo kunt u ook online op één plek terecht voor belangrijke informatie en contactgegevens over de organisaties binnen het Anton Jurgenshuis!

Overigens worden op de website regelmatig nieuwsitems geplaatst. Bijvoorbeeld wanneer een nieuwe therapie beschikbaar is bij één van de organisaties binnen het Anton Jurgenshuis of een organisatie recent gevestigd is. Zo bent u altijd up-to-date over het aanbod! Ook worden onder deze rubriek belangrijke, actuele thema’s behandeld als ‘gezonde voeding’ en ‘voldoende beweging’. Verdiepende informatie vindt u als bezoeker onder de rubriek ‘uitgelicht‘ met bijvoorbeeld meer informatie over de onderlinge samenwerking van de verschillende gevestigde organisaties.